Ni hänger med...

.... i bloggen fast den inte uppdateras så ofta. Det gör mig jätteglad att allt innehåll som redan finns kanske kan vara till någon nytta.

Jag hoppas jag får tid inom kort för en smaskig uppdatering och inget tråkigt "klagande" över tid ;0)

Häng kvar.....

my HeartNu erbjuder jag alla mina läsare 10% rabatt hos myHeart.se, som säljer dekorationer och tillbehör till bröllop och fest. De har även ett stort utbud av romantiska presenter. Hos myHeart.se är det Alla hjärtans dag varje dag!

Rabattkod: INA01
Värde: 10%

Giltlig tom: 2010-09-30


Paus

Jag kommer att ta en paus med bloggandet här för ett tag, inte för att jag vill det men jag står i en förändringsperiod i mitt liv som jag måste ta tillvara på just nu. Jag har massor runt omkring mig så jag hoppas, hoppas verkligen att det som hittills kommit ner i bloggen ska räcka till för ett tag och att ni fortsätter besöka bloggen, nya som gamla besökare. Det är så oerhört roligt att bloggen blivit så stor som den blivit.

Jag kommer absolut inte att sluta blogga bröllopsinspiration helt, det kommer dock vara olika långa glapp då jag kommer blogga när tid verkligen ges.

Så fort jag hinner kommer jag försöka få upp en tävling och skulle det vara så att ni verkligen söker inspiration eller fakta om något så tveka inte att kontakta mig för då tar jag mig tid att lägga in det, för er skull!

Tack till er alla som följer och nyligen hittat hit ;0)

Ingen inspiration...

... i bloggen och har inte varit på ett tag. Jag har upp-över-öronen-mycket att göra just nu men jag har itne glömt bort den här bloggen. Det kommer och jag hoppas ni har överseende med detta.

Tills tid ges och inspiration börjar rulla in igen får ni mer än gärna tipsa mig om bröllopsrelaterade stuff =0)

Har eventuellt en kommande tävling på gång också ;0)

Maila mig era tips


RSS 2.0