Inas Dekor Hemsida

Nu, äntligen, kan jag släppa nyheten!! Inas Dekor har en hemsida, en hemsida där jag kommer att lägga upp allt skapande i min egen portfolio ;0) Sidan är fortfarande under uppbyggnad och det saknas en hel del arbeten som ska upp men jag kan inte vänta med att släppa in er. Ni får smyg starta helt enkelt!

Jag har ju varit och är även fortfarande på hobbynivå, en av administratörerna på bröllopslycka.se. En bröllopsportal som jag varit med och arbetat på sedan den slog upp portarna. Att bygga på något som en hemsida är en av dom många grenarna jag klättrar på i mitt skapande och nu är min egen här ;0)

Varmt välkomna in på Inas Dekor men jag hoppas ni ursäktar "röran" eftersom jag bygger om (läs: upp)

En knapp till sidan finns även att finna högst upp på sidan, under headern ;0)


Tipsa om bröllopsbloggar

Fortsätt tipsa om bröllopsbloggar med aktuella planering ;0)Tecknare: Karolina Jonsson - inasdekor.blogg.se

Planering i full gång

Jag vet att det är massor av par som är mitt uppe i sina bröllopsplaner just nu, allt ska stämma och bockas av innan sommaren (som fortfarande ligger i topp vad det gäller årstider för bröllop).

Det är en låång resa som kräver god planering och i många fall goda vänners/yrkeskunnigas hjälp på vägen. Vad prioriterar man i budgeten? Vilka färger? Hur ser ringarna och inbjudningskorten ut?

Jag är lite nyfiken på om det finns någon aktuell blogg där ute i sfären som man skulle kunna följa, känner du till en bröllopsblogg med aktuell planering? Länka gärna till den bland kommentarerna eller maila mig ;0)

När jag fått en massa tips så tipsar jag er i inlägg om just dessa bloggar!
 
// Ina

RSS 2.0