Kungen överlämnar

Att kungen ska överlämna Viktoria har blivit en stor grej i media, för att itne tala om inom Svenska kyrkan.

Jag tycker att det är helt okej och så mycket mer romatinskt när bruden blir överlämnad av den som varit hennes "omhändertagare" fram till den stora dagen då hon ska dela sitt liv med en annan man än sin far. När hon tar steget ut i det alldeles självständiga livet, början på resten av hennes liv med att bilda sin egen familj.

Jag tycker det är fint när bruden kommer mot sin blivande make som käreksfullt väntar på just henne, som får se henne för första gången på ett dygn just den stunden innan dom ska dela varje dag, resten av sitt liv tillsammans.

Jag håller inte med Svenska kyrkan, jag håller stenhårt på Kungen som följe till sin dotter ;0)

Vad tycker du?

Utlottningen

Det är inte bara för bröllopsbilder som Memorybox finns, här kan du samla bilder från 30-ärs festen, graviditeten, studenten, husbygget eller vad man nu än vill ha på sin sida.

Alla är alltså välkomna att ha chansen på dessa 5 premium konton hos Memorybox.

Här hittar du utlottnings inlägget ;0)


Dekorera somrigt och lantligt

Underbara sol med underbar värme gör att planerande brudpar hoppar högt av glädje efter att ha hållt tummarna.
Så vad finns det för möjligheter till dukningar och dekorering? Här inspireras vi av lite lantligt.


Foto: Countryliving

Utlottning - Memorybox

Tänk dig en sida som bara visar era minnen från den stora dagen eller varför inte från allra första planeringen. Bilder i helskärms format där nära och kära kan kommentera och fortsätta skapa minnen av den stora dagen tillsammans med er.

 

Dela er dag med dom ni vill ska kunna ha tillgång till den, genom att välja att lösenordsskydda hela eller delar av sajten bestämmer ni hur mycket ni vill att andra ska ta del av, kanske vill ni själva vara ansvariga för vilka bilder som laddas upp eller låta gästerna dela med sig av sin synvinkel genom linserna. Dom som tilldelas lösenordet kommer in eller kanske är alla era bilder för allmänheten?

 

Skriv presentation, designa och skapa en sida som är utifrån Er för att få en helhets känsla.

 

Nu har fem tre personer möjlighet att få premiumpaketet hos Memorybox

 

För att få chansen till ett sådant konto ska du:

 

  • Skriv en kommentar i utlottnings inlägget om hur Ert bröllop var/kommer att bli. Färgtema, annat tema, klänningsmodell, bukett, blommor, dekoration eller något annat som kan inspirera andra. Kanske ett tips till andra planerande brudpar.
  • Glöm inte att uppge mailadress (Den kommer inte att synas bland kommentarerna)

 

 

 

Lämna inga övriga kontaktuppgifter bland kommentarerna

 

Lycka till!

 

 

 

Tävlingen pågår från och med den 17 Maj 2010 till och med den 6 Juni (nationaldagen) 2010 löpande tills vi har tre ytterligare vinnare eller annat anges i bloggen.

Vinnarna kommer att presenteras och länkas till här i bloggen tidigast den 7 Juni och löpande.


Kommande

Inom kort kommer det förhoppningsvis att dyka upp en utlottning som ni besökare kommer kunna vara med i, håll koll på bloggen!

// Ina

Lite tyst

Lite tystare i bloggen just nu men det är för att jag har en hel del bakom kulisserna som jag hoppas snart ska komma upp här i bloggen så sörj inte för att inläggen inte rullar som dom brukar. Det kommer ;0)

Vart ligger ni i erat planerande just nu?

Alternativ bröllopsresa

Nämner man ordet bröllopsresa för mig så förs mina tankar automatiskt utomlands. Varför är det så? Visst finns det väl alternativa bröllopsresmål här i Sverige?

Jag kan se mig själv på ett fint hotell med spa eller en mysig stad för att bara vara på tu-man-hand från vardagen.

Kanske har man möjlighet att stanna längre än en eller två veckor som dom flesta utlandsresor och smekmånader ändå varar. Kanske kan man få en månad av sitt liv bara tillsammans? Inget alternativ för mig som är mamma till 199,99% (om inte mer) men hade jag inte haft barn hade det helt klart hängt på tapeten.

Finns det några bra bröllopsresmål här hemma i Sverige, där man kan vara under sin smekmånad? Alla tips är välkomna!


Kungliga modeklänningar

Den 19/6 är den dagen då Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling gifter sig, ingår äktenskap. Precis som i sagornas värld där prinsessan får sin prins.


Ett år tidigare fick sex modeskapare, Astrid Olsson (Fifth Avenue Shoe Repair), Anna Holtblad (Anna Holtblad), Ann-Sofie Back (Cheap Monday), Behnaz Aram (Whyred), Martin Bergström (Martin Bergström) och Lovisa Burfitt (Burfitt), chansen att tävla i illustration om kronprinsessans bröllopsklänning, en tävling som Svenska Dagbladet tog fram. Vinnaren av den tävlingen blev designern Lovisa Burfitt.Nu har dessa sex skisser på brölllopsklänningen kunnat bli verklighet, genom ett samarbete mellan Svenska Dagbladet, varuhuset PUB, auktionshuset Bukowskis. Nu finns dessa att kunna ses på PUB.De sex klänningarna kommer efter utställningen att auktioneras ut och intäkterna skänkas till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse. Stiftelsen ändamål syftar till att stödja barn och ungdomar i Sverige, motverka utanförskap och främja god hälsa.UTSTÄLLNING

Utställningen öppnar 30 april och visas fram till 9 maj i varuhuset PUB:s ljusgård.AUKTION

Auktionen genomförs den 9 maj, registrering sker från kl 11.00
För mer information om auktionen kontakta Johanna Fock, Bukowskis,
08-61 40 872, fock@bukowskis.se

 


Modeskapare: Anna Holtblad

Modeskapare: Fifth Avenue

Modeskapare: Martin Bergström

Modeskapare: Ann-Sofie Back

Modeskapare: Behnaz Aram

Modeskapare: Lovisa Burfit


RSS 2.0