Just nu

Har lite svårt att koncentrera mig och bli inspirerad av bröllop just nu, trots att det står brudslöja och underbara stora röda rosor bredvid mig. Dom vackra och ståtliga mörkt lila kallorna är imponerande men trots det så är det inte bröllop jag kopplar tilll.

I mitt liv väntar imorgon en begravning och alla underbara blommorna ska ikväll bindas för att skänka en annan väldigt speciell känsla än den man har vid bröllop. Det är vårt sista farväl och tankarna har lite svårt att förflyttas till bröllopsinspiration just nu. Jag hoppas verkligen att ni har förståelse för detta.

// Ina

Möhippa tema

Möhippan kan man ju faktiskt anordna hur man vill och tillsammans kan brudens tärnor och vänninor faktiskt komma fram till en riktigt rolig och lyxig dag.

För att hjälpa er på traven så lägger jag upp ett axplock teman:

Tebjudning

Bestäm er för ett fägtema och besök sean ett antal loppisar, nu finns det ju faktiskt vintage koppar i butikerna och på nätet att få tag på. Det gör ingenting om kopparna skiljer sig i mönster men försök behålla en och samma form det bara går. Annars kan man be varje gäst ta med sig en vintage kopp var för att sedan låta den blvande bruden behålla alla som minne och ny servis.

För att placera samtliga deltagare på hippan kan ni ta bort den originala te lappen och sätta dit en namnskylt, lägg tepåsen i respektive gästs kopp.


Bok tema

Inte träslaget kanske men om den blivande bruden gillar böcker kan varje gäst ge bruden en bok, kanske den inom ett eller ett par olika teman såsom; trädgård, inredning, deckare eller från en och samma omtyckt författare.

Bjud in samtliga gäster genom att skriva inbjudningarna på ett bokmärke.

Inrednings tema

Bestäm er för ett rum eller ett användningsområde som bruden (paret) kommer att behöva saker till. T.ex. tvättstugan där dom kan behöva en trendig strybräda, ett strykjärn, matchande kläädnypor, tvättkorgar för alla temperaturer och dekoration till det arbetsamma utrymmet.

Så här sommartid och hetta kan trädgården vara ett bra tema där man behöver allt från lektyr till möbler ;0)


Foto & Tips: Martha Stewart
Försöka hinna

Jag ska verkligen försöka ta mig tid att uppdatera lite bröllopsinspiration snart, ska göra mitt bästa under omständigheterna. Om ingen uppdatering sker här finner ni säkert orsaken i min övriga och personliga inspirationsblogg Inas Dekor.

Håll ut, mer inspiration kommer =0)

Tack för förståelsen!

// Ina

Aktiviteten på bloggen

På grund av dödsfall inom familjen kommer aktiviteten variera här i bloggen....

Ni är varmt välkomna varje dag iallafall!


RSS 2.0