Temafärg - Röd

Tycker dom här inspirationbilderna har den lite äldre men ack så underbara personliga intrycket. Känns som om man är på landet, inte "mormor-stökig-omgivning" men ändå gediget hantverk som går perfekt i temat.
Foto: Martha Stewart

Mer rött:
Foto: Brides.com


Inte som alla andra

Bröllopstårtan behöver inte vara den finaste, största, glamourösaste så länge den är personlig. Har du fantasi kan den bli en tårta ;0)


Jag gillar annorlunda, det personliga! Gör du?


Samtliga tårtor: Cake & Design

Följ mig


bloglovin


Servettvikning - Vågen

Kanske skulle passa på att lägga in en grön servettvikning ;0)


Videklipp: Duni.se


Färgtema - Grönt

Jag vet att det varit mycket grönt inom färgtema men det gröna är en självklarhet i alla bröllop, då tänker jag mest på att oavsett blommor så finns det gröna med och därmed finns det gröna alltid med på något sätt i bröllop.

Så då tar vi lite mer grönt:

Bilder: Brides.com

Byggde kanske på en annan idé?

Jag lovar att ta en annan färg eller ett annat ämne närsta gång det gäller tema. Några förslag? En färg eller ämne.


 

När jag ändå är inne på det... Känner du att det är något som saknas runt inspiration och fakta här i bloggen?
Lämna jätte gärna en och annan kommentar och tipsa mig så ska vi se till att det uppdateras så att alla finner just det dom söker.


Blandat bakverk

Oj, vad det finns möjligheter i färg, form, dekoration, till och med smak vad det gäller tårtor. Undrar om man kan få en tårta att smaka bra med choklad, crisp & kola?!
Tårtor & Bilder: Hanic´s Vake Shoppe
Collage: Ina

Livslång kärlek

Nog för att det är en inspirationsblogg om bröllop men kärleken ska ju hålla hela livet också. Ett äktenskap är ett hårt jobb (jag är inte gift än men lever under samma förhållanden vad det gäller kärlek och relation).

Jag fick ett nyhetsbrev där det ingick 7 tips till just livslång kärlek, kanske kan vara en hjälp på traven ;0)

Vi har hittills delat vardag, kärlek, problem, småbarns tid osv. i närmare 8 år, bara! Det är då inte bara och bara men ack såå många minnen vi har och så mer sammanvuxna i vardagen vi har blivit. Vi är ett team helt klart ;0)

Lycka till med kärleken <3


Snar inspiration

Jag har lite inspiration på gång, det har bara varit lite mycket "backjobb" i dagarna. Håll ut ;0)

XX Ina

En smart applikation

Företagares önskelistor är underlättande, man går in i varje butik (alt. websida om samma möjlighet finns tillgänglig) för att sedan skriva upp vad man önskar sig just där. Det blir dock lätt en hel drös med olika butiker och destinationer, leveranser och annat.

Nu har det däremot uppstått en ännu bättre applikation tack vare Bröllopstorget och Elektrolux. En applikation på facebook där brudpar skriver in sin önskelista (oavsett vad det är man önskar) sedan kan alla vänner och gäster ha tillgång till just den önskelistan hela tiden. 

När en gäst tänker köpa eller har köpt presenten kryssar man för den så att andra gäster inte köper precis samma present, riktigt smart. Det bästa är att dom flesta faktiskt har facebook i mobilen nu för tiden och kan därmed gå i och titta till önskelistan när man väl är ute på jakt efter en.

Så här går man tillväga (för brudpar):

  • Fyll i vem du ska gifta dig med och datumet som för er stora dag.
  • Fyll sedan i vad ni önskar er och hur många av varje sak. Här kan ni lägga in länk till sidan där man kan hitta er present, ni kan även skriva en förklaring till varför ni önskar er just detta.
  • Välj vilka av era vänner som ska få önskelistan. De kommer sedan att få en inbjudan till er önskelista där de kan se vad som saknas i ert hem.

Bröllopsapplikationen hittar du här: http://apps.facebook.com/lyckonskningar/

Face:a din önskelista för att göra det enklare för alla inblandade =0)
 
Bilder: mailtips och godkännande av publicering 

 

 


Frisyrer - UtsläpptFoto: Brides.com
Collage: Ina

Servettvikning - FjäderskruvKlipp & Servetter: Duni

Färgtema - Orange
Foto: Brides.com


Servettvikning - DubbelhjärtaKlipp & Servetter: Duni.se

RSS 2.0