Utlottning - Memorybox

Tänk dig en sida som bara visar era minnen från den stora dagen eller varför inte från allra första planeringen. Bilder i helskärms format där nära och kära kan kommentera och fortsätta skapa minnen av den stora dagen tillsammans med er.

 

Dela er dag med dom ni vill ska kunna ha tillgång till den, genom att välja att lösenordsskydda hela eller delar av sajten bestämmer ni hur mycket ni vill att andra ska ta del av, kanske vill ni själva vara ansvariga för vilka bilder som laddas upp eller låta gästerna dela med sig av sin synvinkel genom linserna. Dom som tilldelas lösenordet kommer in eller kanske är alla era bilder för allmänheten?

 

Skriv presentation, designa och skapa en sida som är utifrån Er för att få en helhets känsla.

 

Nu har fem tre personer möjlighet att få premiumpaketet hos Memorybox

 

För att få chansen till ett sådant konto ska du:

 

  • Skriv en kommentar i utlottnings inlägget om hur Ert bröllop var/kommer att bli. Färgtema, annat tema, klänningsmodell, bukett, blommor, dekoration eller något annat som kan inspirera andra. Kanske ett tips till andra planerande brudpar.
  • Glöm inte att uppge mailadress (Den kommer inte att synas bland kommentarerna)

 

 

 

Lämna inga övriga kontaktuppgifter bland kommentarerna

 

Lycka till!

 

 

 

Tävlingen pågår från och med den 17 Maj 2010 till och med den 6 Juni (nationaldagen) 2010 löpande tills vi har tre ytterligare vinnare eller annat anges i bloggen.

Vinnarna kommer att presenteras och länkas till här i bloggen tidigast den 7 Juni och löpande.


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag vill jätte gärna vara med och tävla om en fin bröllops sida. Hade ju varit kanon att kunna lägga upp alla bilderna där! :)Jag har även gjort ett litet blogg inlägg, kolla på det här,http://fightermom.blogg.se/2010/june/tavling-egen-brollops-sajt.html#Kram Mia, Fightermom

2010-06-01 @ 15:21:21
URL: http://fightermom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mitt bröllop,hmm,budgetvariant!Klänning=hyrd,såg ut som en jättestor gräddbakelse. Färgtema=fanns inte på 1800-talet. Blommor=rosa rosor,avskyr rosa fick nog tillfällig hjärnblödning. Gift i 6 månader, tog sen ut skilsmässa. Känns som att jag borde hoppat över allt och kanske gått till rådhuset istället. Fick en idé när jag läste det här inlägget! Den här idén är ju perfekt för brudtärnan. Samla ihop bilder från alla på förberedelser, hela resans gång och bröllopsbilderna i smyg och ge det till brudparet som present när de kommer hem från bröllopsresan, så kan de fylla på med sina bilder från bröllopsresan efteråt!Tror att det skulle vara uppskattat! Det är ialla fall vad jag vill göra för min kusin!//Sanna

2010-06-06 @ 06:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0