En smart applikation

Företagares önskelistor är underlättande, man går in i varje butik (alt. websida om samma möjlighet finns tillgänglig) för att sedan skriva upp vad man önskar sig just där. Det blir dock lätt en hel drös med olika butiker och destinationer, leveranser och annat.

Nu har det däremot uppstått en ännu bättre applikation tack vare Bröllopstorget och Elektrolux. En applikation på facebook där brudpar skriver in sin önskelista (oavsett vad det är man önskar) sedan kan alla vänner och gäster ha tillgång till just den önskelistan hela tiden. 

När en gäst tänker köpa eller har köpt presenten kryssar man för den så att andra gäster inte köper precis samma present, riktigt smart. Det bästa är att dom flesta faktiskt har facebook i mobilen nu för tiden och kan därmed gå i och titta till önskelistan när man väl är ute på jakt efter en.

Så här går man tillväga (för brudpar):

  • Fyll i vem du ska gifta dig med och datumet som för er stora dag.
  • Fyll sedan i vad ni önskar er och hur många av varje sak. Här kan ni lägga in länk till sidan där man kan hitta er present, ni kan även skriva en förklaring till varför ni önskar er just detta.
  • Välj vilka av era vänner som ska få önskelistan. De kommer sedan att få en inbjudan till er önskelista där de kan se vad som saknas i ert hem.

Bröllopsapplikationen hittar du här: http://apps.facebook.com/lyckonskningar/

Face:a din önskelista för att göra det enklare för alla inblandade =0)
 
Bilder: mailtips och godkännande av publicering 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0