Skönhet - Brudgum

Brudgum

Fåfäng eller inte - vem vill inte vara fin på sin bröllopsdag? Det är inte bara bruden som ska lägga ner energi på att vara extra fin för sin brudgum. Bruden uppskattar garanterat om brudgummen gjort det också. Här följer några enkla tips för att bli en snygg och fräsch brudgum:

  • Köp nya nya, snygga kalsonger. Din brud kommer att uppskatta det!
    Tubsockor rekommenderas inte! Ha på dig svarta, tunna herrstrumpor istället.
  • Gå till frisören och fixa håret någon vecka före bröllopet. Det gäller såväl färg som klippning. Frisyren kommer bäst till sin rätt om det fått genomgå några tvättar och ligga till sig lite.
  • Även män behöver bli lite ompysslade och fixade. Gå till en skönhetssalong och gör en ansiktsbehandling. Huden rengörs, finnar och pormaskar tas bort, ögonbrynen ansas och behandlingen avslutas med en skön och avslappnande massage. Naturligtvis används hudvårdsprodukter anpassade för män.
  • Många skönhetssalonger erbjuder diskret makeup för män. Det kan tyckas vara fåfängt, men faktum är att det knappt syns, samtidigt som det gör en enorm skillnad - speciellt på bröllopskorten! Makeup för män trollar bort mörka ringar under ögonen, blemmor, acneärr och framhäver ögonen lite grann.
  • Mjuka händer och välvårdade naglar är inte helt fel! Boka gärna tid för en manikyr.
  • Överraska din brud med en ny, god parfym! Hon kommer att minnas er bröllopsdag varje gång du bär den.
  • Se till att få ordenligt med sömn före bröllopet, så att du är pigg och glad på din stora dag!
  • Ät en ordentlig frukost på bröllopsmorgonen och se till att få i dig mat och dryck under dagen, så du inte mår dåligt av lågt blodsocker. Du vill väl inte svimma vid altaret eller känna dig full efter ett glas vin vid bröllopsmiddagen?
  • Raka dig och smörj in dig med ansiktskräm på bröllopsmorgonen, så att du blir kyssvänlig!

Textkälla: bröllopslycka.se
Skribent: Karolina Jonsson (Me)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0