Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Snusk-lukt & små sten

Publicerad 2014-08-04 19:42:41 i Personligt,

Idag var det varmt!! Har inte ens orkat ta ett kort 😓
Nog för att jag var förberedd på värmen och kände att till och med stranden skulle komma att bli varm, men jag var inte beredd på att jag kunde avge en sådan snusk-lukt av svett!!

Jag och hygien är ett måste, varje dag. Och för att bibehålla en sådan så har jag en hel del åtgärder. såsom dusch varje dag, anti-lökrings-deo, skydd hit och skydd dit för att hålla mig fräsch. Har ju till och med en parfym i handväskan för att greja en bonde-dusch om nöden kräver. Då lider jag ändå aldrig av odörer utan bara noja på att vara fräsch.

Men i denna värme har jag knappt orkat bära på annat än min gigantiska vattenflaska och det har hygienen efter duschen i morse fått lida för 😛

För att inte tala om mitt golv hemma. Vem har orken att släpa runt på snabel draken i hettan? Inte jag!! Det som rullar på rutin om ej mer så är det tvättmaskinen som får tugga 8kg badlakan åt gången.
Jag vet ju att jag kommer behöva varenda en imorgon, oavsett om det är 30st. Det duschas och badas dagarna i ända 😁

På onsdag ska det vara varmt men det vankas även åska. Är jag dum som önskar mig någon timmes regn som lättar luften, ger mig mummig doft och mina golv ett sug?

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2014-08-04 22:41:49

På onsdag eftermiddag får du bara slappa för då kommer ju vi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela