Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Tårta, avslutning och compact living

Publicerad 2014-06-15 19:53:28 i Personligt,

Det har hunnit hända massor och jag känner att jag inte hunnit med bloggen. Dags att springa ikapp ;-)
 
Min mobil har slutat fungera som den ska och hoppas att det löser sig snart, enklare att blogga med den. 
 
Ängla och Oliwer hade skolavslutningen, Ängla lyckades jag fånga på kort men Oliwer höll sig i bakgrunden. Ängla gillar att synas medan Oliwer gillar att hålla sig i bakgrunden. Efter blev vi bjudna på tårta hos vänner.
Tänk att Oliwer börjar högstadiet efter sommarlovet :-o
Syrran med barn kom upp ;-) Vår dörr är alltid öppen för nära och kära. Och trots att jag är trött just nu så tar vi oss igenom dagarna med ljusglimtar.
Dem två stora tjejerna börjar gnabbas efter en natt och den lilla håller tre vuxna konstant aktiva, hon är precis som Ängla när hon var liten. Ingen rast och ingen vila. :-D
Idag gick vi upp i ottan för att se Johanna, Erik och Billy hoppa fallskärm, eller som syrran säger fallklämshoppning. När ingen fattade blev det paraplyhopp :-D
Vågat Hanna :|
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela