Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Aj!!

Publicerad 2014-07-16 07:05:00 i Personligt,

Jag har ont i hela kroppen, då menar jag verkligen hela kroppen! Det känns att en utbrändhet och näringsbrist tar, man har allt annat än samma kapacitet i kroppen. Det känns stenhårt när man känner att man inte kan åstadkomma samma resultat som innan. Det är bara att lyssna och stanna upp! Vila!!
Tur är väl egentligen det, det var ju bristen på lyhördhet som fick mig att gå raka vägen in i väggen, med näringsbrist på det.
 
Tacka vet jag iallafall dem nära och kära som finns för att hjälpa. Igår var det Erika som hjälpte mig med målningen, Sanna som snällt låter Ängla leka med alla hennes dagishundar och ger henne frid i kroppen, Perre (Lelles bästa vän och buss-buddie), som har Ängla vid sin sida och lär henne koppla all el i bussen :-) 
Perre hjälper oss att färdigställa och dra all el så att vi får bästa möjliga funktioner i bussen, guld värt.
 
Själv ligger Lelle i feber nu på morgonen, kanske är det så att han inte lyssnar till sina signaler? Mycket troligt när det gäller honom. 
 
Nu börjar en ny dag med nya händelser, vad ska du göra?

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela