Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Punktering

Publicerad 2012-11-17 14:10:27 i Personligt,

Igår när jag och "Handy" var ute och övningskörde, fyllde vi på luft i däcken. Ett däck hade nämligen ovanligt lite luft. Vi körde i flera timmar (inkl. en fika med latte och toscakaka). Hela dagen gick suveränt bra, hoppas det går lika bra när det väl gäller!!
 
På kvällen skulle vi hämta Oliwer hos en kompis, varav "Handy" träffar ett STORT hål med däcket som hade haft mindre luft på morgonen. Vi klarade oss hem men vi hade fått punktering av den smällen som hålet gav däcket.
 
"Handy" har promenerat till verksta´n (ungefär den sträcka som jag promenerar dagligen) för att få däcket lagat. Åh, det var såå jobbigt tydligen :) Men han får uppskattning för sin insats.
 
Medan däcket lagades hann vi beskåda en häftig bandymatch som Oliwer och laget gjorde. Det var häftiga vändningar, grymma mål och spänning på hög nivå. Oliwer satte 2 mål och mamma är 2cm längre ;)
 
 

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela