Skönhet - Avslappning

Massage

Det är inte ovanligt att man blir riktigt nervös dagarna före bröllopet. Kalla händer och fötter, frossa och riktigt ont i magen är vanligt. En skön massage en eller ett par dagar före bröllopet kan motverka den värsta nervositeten. Köp en god massageolja och försök få till en stund med din älskade, då ni kan massera varandra i lugn och ro. Ha gärna på en avslappnings-CD.

Ett alternativ är att boka in en massagebehandling hos en massör någon dag före bröllopet. En massagebehandling kostar ungefär 500 kronor och mjukar upp kroppen, så att de värsta spänningarna släpper.


Floating

Floating har kommit för att stanna. Man flyter som en kork i en ljusblå tank med speciellt, varmt saltvatten och behaglig belysning. Vill man, kan man lyssna på skön musik. Floating ger hjärnan och kroppen en minisemester. Man blir utvilad och glad, ömma muskler lindras och huden blir mjuk och len. En floating-session motsvarar fyra till sex timmars sömn. Denna djupavslappning pågår i 45 minuter och kostar cirka 500 kronor.


Textkälla: bröllopslycka.se
Skribent: Karolina Jonsson (me)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0