Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Kan hända alla

Publicerad 2014-05-10 18:09:19 i Personligt,

Att bli sjuk kan hända alla, frågan är bara hur sjuk man blir och hur det påverkar ens liv.
Som många i min omgivning redan vet så har jag varit dålig en längre tid nu, i veckan fick jag ännu en diagnos. Ännu har jag inte gått ut med vilken men den är livslång. Det är en autoimmun sjukdom, vilket innebär att mitt immunförsvar vänder sig mot sig själv.
 
Hittills har jag tagit mig igenom B12 och folsyra brist med hemska symptom. Jag har fått slåss med näbbar och klor för att få den hjälp jag behöver i sjukvården. Har saknat en läkare som varit engagerad och inte varit lyhörd för mina symptom.
 
Jag har lagt om kosten för en period och äter inte vete, socker, pasta, potatis, mjölkprodukter och mycket mer. Jag går på reningskurer och vitaminer för att få i mig rätt näring. Innan omställningen föll jag i vikt fort och dricker nu näringsdrycker med 400 kcal mellan målen, för att gå upp igen.
 
Utredningen fortsätter dock, så vi får se vart vi landar.
 
Inget ont som inte har något gott med sig, jag har lärt mig oerhört mycket hittills ;-) 
 
Lång historia kort!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela