Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Morgonmys

Publicerad 2014-05-31 07:41:17 i Personligt,

Jag gillar att ha morgonen för mig själv. Igår kom vi hem efter 21:00 och både jag och Ängla somnade innan 22:00. Efter all mat jag frossade igår så fick jag bara ner en näringsdryck under dagen, men jämnför man allt jag normalt inte brukar äta men åt så gjorde det absolut ingenting.
 
Nu på morgonen visade nämligen vågen: 55,7 ;-)
Ser bra ut!
 
Men nu åter till "hälso-Lotta" ett tag. Magen ger mig dem signalerna iallafall.
 
Lelle och Ängla snusar fortfarande så jag ska passa på att ta mig en kaffe till innan det är dags att vårda naglar och ta hand om hemmet. Nu ska det bli ordning på torpet :-P

Utflykt

Publicerad 2014-05-30 18:12:02 i Personligt,

Idag var vi inbjudna till Johanna (Lelles äldsta dotter) och hennes sambo Erik. 
 
Innan avfärd så var vi dock tvungna att besikta pärlan, nog är vår bil en pärla alltid. Den gick igenom klockrent. Som vanligt.
 
När vi anlände till destinationen Taxinge så serverades en färdiglagad lunch. Proppmätta begav vi oss först till Hedlandet, mini-mini format av Ullared. Oj vad inspirations tarmen sög 😜
Johanna och Erik investerade i matchande förkläden, det ger en känsla av mys-pys-idyll 😀
 
Därefter begav vi oss till Taxingeslott för fin-fika.
 
Fick en tjuvkik på inspelningen av Hela Sverige bakar.
 
 
Och unnade mig världens godaste marängtårta. Mums!!
 
Nu ska vi trycka ner lite hamburgare som är lagade på vildsvin bl.a. Spännande, första gången jag äter det.
 
Inte en fel dag i regnigt väder!! Kvalitet!

Nyttiga och goda

Publicerad 2014-05-29 19:52:00 i Personligt,

Att vara nyttig och utesluta allt är näst intill omöjligt men väljer att ersätta med nyttigare alternativ blir allt ändå hälsosammare än innan. 
Det är inte heller enkelt att få i sig nyttig mat snabbt eftersom allt ska lagas från grunden. Att äta goda bakverk kräver efterforskning men nu har jag hittat en favorit. Det är glutenfria och ekologiska brownies med rårörssocker. 
 
Ängla hade dessutom sin kompis med mjölkprotein allergi här så jag ersatte den lilla skvätten mjölk som skulle tillsättas med sojadryck 😃
Själv lade jag på lite grädde. Prova dessa om ni hittar det i er matbutik, man kan äta dem med gott samvete 😉
 

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela