Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Nya budskap

Publicerad 2014-06-24 12:49:26 i Personligt,

Under veckan som va så genomgick jag en efterlängtad undersökning som gick suveränt. Läkaren som genomförde undersökningen var verkligen rätt man på rätt plats.

Jag har länge försökt komma till en specialist inom min autoimmuna sjukdom men inte ens fått möjligheten att få komma för att få mer vetskap om den.

Den här läkaren förklarade, äntligen! Jag har ingen autoimmun sjukdom 😮😕 Jag har däremot en ökad benägenhet att utveckla den, men behöver heller inte göra det. Det finns många som har avvikande antikroppar men ingen sjukdom. precis som manga kan ha antikroppar mot vete men inte va glutenallergiker 😮 Man lär sig något nytt varje dag och lika glad är ja för det.

Lelle har också fått ett avslut, som jag stöttar och vi är redo att ta nästa steg i vårt liv och vardag. Nu ska jag lägga mig och vila, fundera på vilken väg i vägskälet vi ska ta. Vi är inte redo att springa än så vi stannar nog för en paus vid vägkanten för att välja väl 😉

Bjuder på en glädjande bild när min systerdotter Tilde skickar en flirt😂Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela