Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Frisören och Pop i bil

Publicerad 2014-06-28 16:31:00 i Personligt,

Ängla följde med mig till Jenny, vår frisör på salong Individa. Vi har gått till henne var tionde vecka sedan 7 år tillbaka.
Hon har alltid varit mån om Änglas hår och alltid velat vara med på mina knasiga förändringar. Själv är jag tacksam för att hon säger ifrån när jag fått allt för knasiga infall 😀

Men hin är go och vår relation har utvecklats till vänskap även utanför salongen. 🌻

Idag fick hon äntligen kapa det värsta riset och Ängla klämde in sig själv efter mig. Hon snyggade till sin "side cut", toppade och tunnade ut. Det sista var ett krav från mig 😏 Då vi har ett gräl om hårborstningen minst en gång om dagen 😫
Bilderna blev dock inte dem bästa, blev några snabba då jag ville ta tillvara på babbel-tiden 😃

Glömde till och med att slå av blixten på kameran

Fina Jenny klipper Ängla. Det där håret skulle kunna bidra till minst två peruker.

Stulna bilder

Publicerad 2014-06-28 11:34:32 i Personligt,

Rensade Lelles telefon under hans byte till den gamla och hittade en massa bilder som han har tagit den senaste tiden, det är inte alltid som han delar med sig så nu snor jag dem :) Här är dem:
Från Änglas skolavslutning
Ängla nykläckt och jag & Syrran koncentrerar oss på midsommarkransar till tjejerna under den kallaste midsommarafton på 140 år tydligen.
Jag och Oliwer i Sigtuna efter avslutad glass. Jag börjar förstå varför folk tror att vi är griniga jämt, kan det vara för arvsanlagen som tydligen gav oss båda hängande mungipor?? Syrran har ju likadana hon med :)
 
Håll till godo kids!
 

Yin & Yang

Publicerad 2014-06-28 10:42:09 i Personligt,

I min blogg kan man inte uppfatta helheten som "Lyx-glam-felfritt-rosaskimrande-prinsessa liv". Även rosen har sina taggar och vågskålen gungar hej vilt ibland. Mitt mål är att få den att väga jämt, så gott det går.

Tidigare tog jag upp B12-brist, lite neggo men akt så viktigt. Nu tar vi dagens positiva, hittills.
Äntligen ska jag kapa lite risigt hår. Näringsbrist är ju inte riktigt förskönande 🙈😀

Det var faktiskt min underbara frisör som sa, redan förra året, att det var dags att kolla upp näringsvärdena, eftersom färgen inte fäster sedan dess. Lite smått grönaktig nyans har jag nu, men jag har hört att det ska va inne, om ej så struntar jag i om jag är totalt ute 😀Nog var det på god väg till brist alltid. så idag ska jag kapa lite gammalt och se något nytt 😉

Något jag hemskt gärna skulle vilja göra är en håranalys, som kan tyda mer än blodprover. Har någon mot förmodan en fin tanke på att ge mig en "Bara för att..." present så tar jag gärna emot en sådan gåva i form av en håranalys (jag hatar att ta emot gåvor i vanliga fall, jag ger hellre. men för mitt välmåendes skull så kan jag göra ett undantag 😉)
Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela