Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Med små steg..

Publicerad 2014-04-23 17:32:31 i Personligt,

... Ska jag tillbaka, utan stress. Jag ska klara små mål i vardagen med guldkant på det lilla.
 
Idag hämtade jag ett par av mina nya glasögon - Börjat använda dem 
Jag har investerat i bättre rengörings- och mjukgörande produkter för ansiktet - Nu ska jag ha mini spa för min skull. Kommer ju bli som en nyponros ;)
 
Promenad och motion för dagen - klart
Alla måltider intagna - guldfrukost på myscafe (det lät ju lika snobbigt som i en Kändisbloggar, coolt) 
 
Nu är det närhet med kära i ännu större mängder än vad det redan varit idag!
(inte ett ord neggo här inte, luktar Kändisbloggar lång väg. Det kommer mänskliga inlägg också)

Kärlek

Publicerad 2014-04-23 17:20:24 i Personligt,

Kärlek för mig är mina barn, såklart! Finns inget jag gjort så bra som dem. De är fyllda med så mycket kärlek och omtanke, stora olika personligheter som sprider så mycket glädje och stolthet.

Kärlek för mig är också min älskade hälft, förhoppningsvis snart äkta hälft. Han finns där när jag behöver honom som mest. Hans trygga famn är bättre än vilken hammock som helst i sommarvärmen :)
Han kan varenda millimeter av mitt inre och yttre, älskar mig för den jag är på alla sätt. Lika mycket älskar jag honom, gränslöst!

Kärlek för mig är min syster, en syskonrelation som varenda människa skulle behöva. Mängder av skratt, tårar, ventilation eller bara skitprat. Gemensamma intressen eller intresse för enskilda intressen. Vi ger och vi tar, har delat vårt liv tillsammans och berättar allt för varann. Att hon har två underbara barn som ligger mig varmt om hjärtat vet alla, störtsköna tjejer.

Mina kärlekar!!! Ni är guld!

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela