Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Punktering

Publicerad 2012-11-17 14:10:27 i Personligt,

Igår när jag och "Handy" var ute och övningskörde, fyllde vi på luft i däcken. Ett däck hade nämligen ovanligt lite luft. Vi körde i flera timmar (inkl. en fika med latte och toscakaka). Hela dagen gick suveränt bra, hoppas det går lika bra när det väl gäller!!
 
På kvällen skulle vi hämta Oliwer hos en kompis, varav "Handy" träffar ett STORT hål med däcket som hade haft mindre luft på morgonen. Vi klarade oss hem men vi hade fått punktering av den smällen som hålet gav däcket.
 
"Handy" har promenerat till verksta´n (ungefär den sträcka som jag promenerar dagligen) för att få däcket lagat. Åh, det var såå jobbigt tydligen :) Men han får uppskattning för sin insats.
 
Medan däcket lagades hann vi beskåda en häftig bandymatch som Oliwer och laget gjorde. Det var häftiga vändningar, grymma mål och spänning på hög nivå. Oliwer satte 2 mål och mamma är 2cm längre ;)
 
 

Inför 2013

Publicerad 2012-11-11 12:08:00 i Personligt,

Det gäller att vara ute i god tid. Jag har redan planerat mina eventuella semesterveckor under hela 2013. Är det en skada eller??
 
Jag måste ha almenackor, helst flera tillgängliga och med samma information i. Jag har en på telefonen, en i väskan, en på kontoret, en på datorn och en familjealmenacka på väggen i köket. Allt för att vardagen och veckorna ska gå så smidigt som möjligt.
 
Igår inhandlade jag nya almenackor inför ett spännande 2013, en till väskan och en till kontoret:
 
 
Vill du boka in en fika?

Gos-Barn

Publicerad 2012-11-11 12:04:51 i Personligt,

Den här bilden säger en hel del om vad Ängla gillar:
 
 
Det tog mig 1 timme att få ut alla nallar från kojan under hennes säng, för att kunna damsuga där inne. Det som syns är bara hälften.
 

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela