Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Det våras för jeans! Jag skulle egentligen...

Publicerad 2012-03-31 21:06:04 i Personligt,

mms_img-13411342 (MMS)

Det våras för jeans! Jag skulle egentligen åka in på Äntligen hemma mässan men med det väder som överraskade oss med smärre snöstorm.så valde jag att hämta inspiration på annat håll. Det jag gillade bäst idag var den jeansklädda fåtöljen med fotpall. Den var inte bara läcker och udda, den hade "fjärrkontrollen fickor" överallt. Från och med nu är det jag som sparar gamla jeans!

Förändringar

Publicerad 2012-03-30 14:54:38 i Allmänt,

Bloggen har under dagen fått några smärre förändringar som ni kanske ser och märker. Nu kan ni lättare navigera er genom att kunna gå tillbaka till startsidan via ett klick på headern, kommentera inlägg genom att klicka på inläggets rubrik och lite annat smått och gott.

Jag har dessutom lagt alla arkiverade månader och länkar i rulllistor för att få mer plats till annat.

Har lite planer på hur det ska se ut när jag senare fortstätter att uppdatera designen.

Jag är dock lite nyfiken på att höra hur bloggen ser ut på era skärmar, eftersom jag lagt alla banner till höger om bloggen och dessutom flyttat hela bloggen till vänster. Lämna gärna en åsikt, positiv som negativ.

En helt vanlig lördag...

Publicerad 2012-03-24 14:48:09 i Personligt,

Som vanligt är det fullt ös från 06:00. Innan kl. 10:30 hade jag:

- Städat
- Tvättat, torkat och vikt 3 maskiner tvätt
- Ätit frukost
- Tvättat cyklar
- Duschat och lagt på "masken" av make up
- Samt sålt Änglas gamla cykel.

Nu inväntar vi besök som ska fira Oliwer och Ängla p.g.a. att de fick förhinder förra veckan.

Jag önskar att tiden för att kunna sova länge, äta frukost i solen, läsa en bok, blunda och bara ta in dofter och intryck fanns. Den kanske finns men för en förälder till aktiva barn utan avlastning så krävs det en hel del arbete innan man kan få den tiden. Jag är gärna med dem nu för snart är dem för stora och jag har all tid i världen.. eller?

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela