Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Sista natten med gänget

Publicerad 2012-07-29 06:35:34 i Personligt,

Igår stannade vi kvar i Örebro, mötte upp vännerna och tog oss en shoppingrunda på stan. Köpte min lampa som jag förälskade mig i bl.a.

Vi checkade in på hotellet och åt en middag tillsammans. Ett stort plus till det barnvänliga hotellet med barn buffé som innehöll bl.a. pannkakor och världens största köttbullar. En service värd att ge stor dricks. Lekrummet gjorde att vi vuxna fick lite kvalitetstid innan vi begav oss mot relaxavdelning med pool och bastu.

Nu väntar snart frukost med pannkaksparty tillsammans med hotellets maskot innan vi beger oss mot det största lek- och buslandet.

Trevlig söndag på er!

Fartfyllda dagar

Publicerad 2012-07-28 07:32:54 i Personligt,

Vi har haft dem tre senaste dagarna fartfyllda med strålande sol. Inte en regndroppe under hela vår vistelse på Skara Sommarland.

Bad, karuseller, vinster, leenden som nått öronen tillsammans med tre andra familjer. Campingen, stugan o vädret var utan anmärkning.

Har lite svårt att ladda upp bilder så det får väl bli en bildbomb när jag är på hemmaplan igen.

Nu befinner vi oss i Örebro och idag kommer även vännerna efter för att möta upp oss och ta en natt på hotell. Det var ju semestervecka i barnens tecken så vi kan ju inte missa det största lek- och buslandet.

Idag ska jag göra en inredningsrunda i Örebros alla butiker!

Delmål 1

Publicerad 2012-07-25 08:53:28 i Personligt,

Då har vi nått vårt första delmål på semesterveckan som ska gå i barnens tecken.

Vi har spenderat dagen i Örebro's centrala delar, där alla mina favorit inredningsbutiker ligger. Idag har jag bara tittat eftersom vi återkommer i slutet av veckan och jag har hittat en hel del guldklimpar jag skulle vilja ha med mig hem.Dagen har dock varit kämpig då jag inte mår så bra, hoppas det är bättre imorgon.

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela