Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Körkorts kampen

Publicerad 2012-04-29 13:34:36 i Personligt,

Jag tror att jag är den som har haft flest "lemp" i Sverige. Det har alltid kommit något i vägen i min kamp mot körkortet.

Första året blev jag gravid och sen var det småbarns tiden som ej gav möjligheten. Jag har aldrig riktigt haft möjligheten att sätta in teoripluggande och öveningskörning i rutin eftersom det saknas morföräldrar till mina barn eller annan barnvakt. 

Trots att "Handyman" är utbildad körskolelärare och även far till vår minsta så har vi ändå inte lyckats sätta det i rutin p.g.a. brist på barnvakt och koncentrations stunder för teori.

Kanske låter som undanflykter men så är fallet i Mitt liv. Jag kan inte övningsköra eftersom min "lärare" måste passa barnen (i brist på barnvakt) och jag kan inte heller koncentrera mig på att plugga teori eftersom jag vet att jag måste ha det tyst runt omkring för att kunna koncentrera mig samt att jag vet att jag blir avbruten av, framför allt vår minsta sällskapssjukling. (brist på koncentrations stunder)

Så nä, trots att jag försöker så kommer jag aldrig riktigt framåt. Men plötsligt händer det väl?? (enligt Triss).

Änglas rum är inte riktigt klart men trots...

Publicerad 2012-04-28 14:01:00 i Personligt,

mms_img886530001 (MMS)

Änglas rum är inte riktigt klart men trots det så måste hon städa det. Förmiddagen blev en kamp, mamma vs. Ängla. Jag vann! Sitter just nu och väntar på att hon ska dansa klart, passar på att grubbla lite samtidigt som jag ser rakt in i Zumba lektionen. Ser rätt kul ut...faktiskt. De som har börjat fastnar har jag hört.


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela