Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Saknad

Publicerad 2011-11-25 11:50:07 i Personligt,

Man känner massor av olika känslor i olika intervaller flera gånger per dag, ibland är det någon känsla som är något mer märkbar än andra. En känsla som talar om hur vi mår just allmänt.

Just nu är det känslan: Saknad som tar överhanden över den här dagen.

Jag saknar våra skratt. Jag saknar våra sånger vi skapade i form av konstiga ljud och udda melodier (owazza, wazza, waaazza osv.) Jag saknar när vi förvrängde låter till våra egna knasiga, eller danserna vi gjorde för att få ut den största möjliga glädje och de skratt som fick oss av ligga dubbla och kippa efter andan.

Jag saknar att äta O´boy och smörgås i soffan. Jag saknar att behöva bita bort "snuttarna" på varmkorven för att du inte klarade av att äta dem. Jag saknar att du ringer och frågar efter receptet på korvstroganoff (minst 1-2 gånger i veckan)

Jag saknar att färga håret och måla mustacher.

Jag saknar att skapa tillsammans med dig.

Jag saknar att vara Humle för att jag saknar Dumle.

Tror inte att någon riktigt förstår vem det är jag egentligen saknar, förutom du! Du är bra på att vara du, va bara du då dina bästa sidor skänker så oerhört mycket knasig glädje!

Jag vill skratta! Jag saknar Dig!


Bild: Lånad

 

Julkortet 2011

Publicerad 2011-11-20 14:19:41 i Personligt,

Nu hänger julgardinerna i köket på plats, dem vackra skinande glaskulorna hänger i vardagsrumsfönstret och barnens stjärnor är snart uppsatta (Änglas är klar men Oliwers behöver en 15w lampa innan den åker upp).

Vi har redan hunnit leka "Vilken tomte har/har inte?". Leken går ut på att vi granskar och försöker memorera hur vår adventsljusstake ser ut, den har tre tomtar som bär på fyra äpplen. I äpplena sitter ljusen. Tomtarna är likadana men har olika färger på kläderna osv. Den som klarar av att svara flest rätt på frågorna om vad dem har eller inte har vinner. Oliwer leder för i år =0)

Barnen har tillsammans med Änglas kompis ännu en gång hunnit baka pepparkakor idag och jag har hunnit illustrera familjens julkort 2011.


Illustration & Layout: Ina


Kanske ramlar detta kort ner i din brevlåda i år?

Ramlar det inte ner så har jag inte glömt er nära och kära. Kanske bara saknade er adress, vi önskar ALLA en riktigt God Jul & ett Gott Nytt ÅR!

 

Nu vankas det jul

Publicerad 2011-11-18 14:23:57 i Personligt,

I helgen ska jag ha upp allt julpynt, tur att det inte är så mycket eftersom granen är det som är den magnefika julsymbolen i vårt hem. Men det ska faktiskt bli mysigt att få upp julgardinerna i köket, ljusstakar, stjärnor och glaskulor. Det är det som vankas i helgen, är det tänkt.

Nästa helg tänkte jag att vi (jag, "Handyman" & barnen) skulle ta tag i första julbaket inför december, det blir ju lätt fler gånger än en som vi bakar. Vardagen och tiden ser dock lite annorlunda ut nu så man får planera på ett helt annat och förberedande sätt =0) Tänkte dessutom ta mig en tur med "Handy" för att inhandla ALLA julklappar, på en och samma dag. Så att det är färdigt!

Nu ska jag försöka hinna slå in ännu en julklapp som dykt upp!

Snart är det jul igen!


Bild: Martha Stewart

 

 


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela