Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Lite av Ina

Publicerad 2010-09-27 20:29:52 i Personligt,

Det var inte mycket att sammanfatta med men jag gör så gott jag kan ;0) Präktigt värre.....att jag gör så gott jag kan menar jag =0D

Jag må se ut som sådan:
Så för att börja med att besvara alla frågor (läs: två):

Varför har jag pyjamasbyxor på mig i skogen?

Jo, för att hastigt, lustigt och ovanligt nog så skulle jag och "handy" ut på äventyr. På tu man hand. Sexigt värre =0D Mina annars breda, släta fina byxor ser på kortet ut som skrynkligt bananskal i tvillingformat.

Varför har jag byxorna i strumpprna?

För att jag och skogen inte riktigt är kompisar med varann. Med skogen kommer pissmyror och jag bara avskyr när dessa små arga varelser klättrar upp enbart för att nypa mig på benen.


Jag hänvisar till min (enda) gästbloggare Sanna för att hon träffade så rätt. Men för att tala själv, vilket jag alltid gör i bloggen. Pratar utifrån mig själv så ska jag idag ta upp tre negativa saker med mig, den perfekta och präktiga mamma jag är:

- Trots att ingen tror det så har jag faktiskt dagar när jag säckar total och inte har en gnutta ork kvar. Känslan dom få dagarna om året är frustrerande. Det tar oerhör på krafterna att försöka vara den jag vill vara, den mamma jag aldrig hade, den vännen jag ville bli, den kvinna...äh, vem försöker jag lura? Jag har inte ens kommit till min perfekta feminina sida och kommer nog aldrig dit heller så det där med kvinna kan vi stryka ;0) Men allvarligt så krävs det enormt mycket av allt man har för att vara så "präktig" som jag tycks vara.

 


- Jag är lika romantisk som en diskborste. Jag har noll romantik i kroppen och vet inte ens innebörden av romantik. Kan nog räkna romantiska tillfällen i mitt liv på båda händernas fingrar. I alla fall vad det gäller med mina initiativ.

- Jag äter varken fisk eller skaldjur

Lite (negativt) om mig =0) Fler frågor?
 

Helgen

Publicerad 2010-09-26 12:30:10 i Personligt,

Helg, försöker lyssna på ordet för att höra om det har en annan mening än ledighet för i min värld passar inte ledighet in tydligen.

Igår fick jag dock sovmorgon innan jag slipade vardagsrumsväggen som fortfarande såg ut som hämtad från 2:a världskriget. Börjar smått ledsna på att både bo och jobba i en omgivning som alltid ser ut som en byggarbetsplats. På med den snygga outfit jag har när den typen av kreativitet flödar sen var det bara till att slipa, maskera golv och tak (igen) för att sedan måla.

Målningen tog faktiskt "Handy", kanske för att han hade dåligt samvete för att han rymde med barnen till centrum när det började lukta fortsatt renovering? Han brukar ta åt sig äran sen när det är klart men den kan jag bjuda på bara det blir KLART! ;0)

Trevligt besök i form av lillebror med flickvän och hund tittade in på middag.


Idag har jag varit i tvättstugan sedan 8:00 och klar nu (12:00 ca) men då har jag tvättat i stort sett allt som verkligen behövdes tvättas utöver den ordinarie tvätten. Skönt att ha det klart inför veckan. Nu väntar renbäddning av alla existerande sovplatser här hemma. Gillar när allt luktar gott och känslan av att lägga sig ner i en ren säng gör mödan värt.

Barnen har även aktiviteter idag som ska kopplas ihop med veckans matsedel och handling.

Min dag verkar fullspäckad, hur är din?

Längtar efter lugn, ro och vila!

Fråga och besvara

Publicerad 2010-09-23 12:48:20 i Allmänt,

Fortsätt gärna att fråga och besvara i inläggen "Präkig" och "Vem är jag". Dels är det jätte roligt att höra åsikter och få ord på sig själv men helst vill jag ju att ni som läsare ska få en klarare bild och visst ger kommentarerna som kommit in en lite klarare bild av vad jag gör i skogen med "pyjamasbyxor" när det sammanställda inlägget väl kommer. Det är ju ändå inte vardag och mitt sätt som person att springa dagligen i skogen med tofflor och strumpor =0D

Forstätt kommentera inläggen ;0)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela