Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Änglas skrivbord

Publicerad 2010-05-31 14:13:21 i Projekt,

Innan magsjukan slog till i familjen så byggde vi ju upp Änglas lååånga skrivbord som kommer att utgöra en skapande plats för henne och hennes vänner i rummet. Jag hann dessutom måla det, för att inte tala om att jag målade om en knallblå byrå för att få lite mer förvaring i rummet. Nu letar jag bara efter rätt knoppar till byrån men funderar på att gjuta dom själv ;0)

Men än så länge så ser det ut så här (mobilbilder):


Innan och efter


Så här såg ävem Änglas byrå ut innanSå här ser den ut just nu, tills jag har bestämt mig för knoppar.

Fästingar i bussen

Publicerad 2010-05-31 08:37:54 i Personligt,

För någon vecka sedan så var jag och Ängla på besök i fästingbussen. Det var hennes tredje dos och hon såg (med hör och häpnad) fram emot att gå och ta sin spruta. Hon stod otålig i kön innan det blev hennes tur och efter en hel del kaos med kortapparater som inte fungerade för vissa kort så var det dags.

Nu var det ju bara så att det även var två gallskrikande små barn fram i bussen med röster som förvånar mig lät vindrutan i bussen få vara hel. Ängla drog öronen till sig och kände därmed obehag för vad som skulle komma. Men hon klarade det galant och var så stolt över sitt plåster med små fästingar på.

Självklart blev det belöning efteråt ;0)Själva är varken jag eller "Handyman" vaccinerade mot fästingar. Barnen har liksom prioriterats, tror ni inte att jag först kapade en liten med rakhyveln när jag rakade benen för att sedan hitta dom små benen som satt kvar. Nu har jag stenhår koll på yttersidan av knät =0O

Typiskt!

Magsjuka

Publicerad 2010-05-28 08:56:16 i Personligt,

Ängla var ju, som tidigare nämnt, magsjuk i helgen som va. Nu är det vi!!

Oliwer är hos pappa så han slipper lida av två så annars hyperaktiva föräldrar som nu ligger som kollin på varsin möbel som erbjuder liggläge. Ängla är dock frisk och bara längtat efter att få gå till dagis dom här senaste två dagarna och jag klandrar henne inte. Det kan ju inte vara roligt att se och vara med sina föräldrar som beter sig som om dom var 90 år gamla.

Det är en sak om man är sjuk, en förälder i taget men nu när både jag och "Handyman" insjuknade båda två igår så är vi arbetsföra som en halv person tillsammans. Vi gör vad vi kan och hoppas på en bättre dag idag för att inte tala om imorgon.

Lite torrt i bloggen hoppas jag accepteras några dagar ;0)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela