Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Snygg återvinning

Publicerad 2010-03-31 12:54:34 i Inredning,
Snygg lampa av återvunnet handblåst glas, jag gillar när man tänker på miljön trots att jag inte alltid är bra på det själv men bara för att den är gjord av en god gärning (dessutom riktigt läcker) så skulle jag vilja ha den. Varje "droppe/druva" är unik och sedan sammansatt till en druvklase. Man kan välja att ha den liggandes eller hängandes med en storlek som kan variera eftersom det är ett hantverk men ligger på ca. måttet 32 x 45 cm. Den finns hos Gardenhome.se och kostar 2595 kr

Bild: Gardenhome.se

 

18 eller 31?

Publicerad 2010-03-31 09:59:01 i Personligt,

Jag vet inte om varken jag eller fler håller med men kassörskan i matbutiken var oerhört osäker när jag skulle betala och frågade mig om jag hade leg =0O What?!

Gladeligen tog jag upp mitt leg och tog det hela som en enorm komplimang, varför gör man det? Är det ett måste att se ung ut? Jag är 31 år och ibland känner jag mig yngre och ibland äldre, jag reflekterar inte riktigt över min ålder som siffra.

Att jag ser yngre ut än vad jag gör vet jag eftersom det finns dom som försökt gissa på min ålder och då relaterat till att jag faktiskt har ett barn på 9 år. Oliwers vänner har många gånger ifrågasatt om jag är hans storasyster och så har det varit sedan han föddes.

Men 18!! Det var väl att ta i??

Jag kan garantera er att rynkorna är på ingång och några har lagt sig till ro, likaså dom vita hårstrå´na som redan glimmar i dagsljus (i mörker också men det säger vi inte högt)

Jag är helt enkelt en mamma på 31 år som inte har en aning om hur man förhåller sig tll sin ålder =0)

Nytt kapitel för Tingeling & Bloss

Publicerad 2010-03-30 13:52:33 i Teckning,

Snart börjar ett nytt kapitel för dom dekormålade barnmöblerna som jag rustat upp. Ett nytt liv för Tingeling och Bloss med många kommande minnen hos en liten flicka vid namn Ängla.

Jag har precis avslutat dekormålningen och nu återstår bara lackningen, kanske är min mentor så pass snäll så han lackar möblerna åt mig innan han åker på semester, annars dröjer det ytterligare några veckor innan jag kommer in i lack-rummet och allt har torkat... vi får se, det hade varit en fin påskpresent annars ;0)

Så här såg stolarna ut innan:Här är resultatet av renoveringen och dekormålningen:Tänk vad lite färg kan göra ;0)


Mobilfoto & Dekormålare: Karolina Jonsson - inasdekor.se


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela