Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Dagens goda gärning

Publicerad 2010-02-28 20:54:48 i Personligt,

Idag började jag rensa Änglas rum efter frukosten, det var i stort behov av det och jag har låtit dragit på det eftersom hon och hennes vänner kan få röja tills ingen av sakerna ligger på sina rätta platser. Ska man rensa ska man ju göra det ordentligt ;0) Dessutom är det lika bra att göra det nu eftersom det snart kommer in nya grejer. Presenterna luktar långa vägar.

Idag var jag dock inte lika intensiv som med bakningen under gårdagen, utan tillät mig faktiskt att ta en paus och fika med Anneli mitt på dagen. Det händer inte så ofta att vi ses och när vi gör det är det oftast bara som hastigast men idag planerade vi och såg fram emot saker vi vill göra tillsammans på vårkanten. Ska försöka förgylla någon dag då och då ;0) Ska bli roligt.

När jag forstatte att städa så ringde min snälla vän Sanna och efter en kopp kaffe hos mig så tog jag med mig kameran och gick upp till henne för en kaffe och tårta =0) En stund hemifrån är guld värd just nu och i goa vänners sällskap är det kanon.

Jag blev klar med Änglas rum precis innan hon skulle gå och lägga sig så nu är det verkligen städat för en prinsessa.

Min stora kille Oliwer ("Handyman" kallar vi liten idag efter att han satt sig in i snöbollskrig med grannens barn samt använt Sanna som måltavla =0) ) har varit cool lugn, han har en underbar period när allt flyter som sig bör. Att höra honom skratta från hjärtat gör mig så oerhört lycklig.

Nä, nu har jag hela kameran full med bilder som ska tömmas, hoppades ju på att hinna lägga in dom idag men det får vänta tills imorgon. tröttare mamma får man leta efter just nu.

Tjingeling!

Storbak, Stor bak

Publicerad 2010-02-27 19:29:54 i Personligt,

Tänk vad det mellanrum kan förändra innebörden i ett (två) ord =0D

Efter sju timmar, med start kl. 08:30 i morse så har jag nu äntligen fått duscha och sätta mig ner. Jag har storbakat idag. BIG BAKING!! Barnens födelsedagar närmar sig och eftersom man hade tur att missa Oliwers födelsedag med drygt två dygn när man skulle släppa ut Ängla till världen så får man fira därefter också ;0)

Det luktar tre (fyra) kalas nu i mars och alla äger rum i vår familj. Ängla fyller den 17:e och då firas hon med cupcakes och av oss närmaste. På helgen infaller Oliwers födelsedag och då ska han ha kalas, dagen efter blir det kalas för Änglas del, hennes första barnkalas, på förmiddagen för att släppa in släkt och vänner på eftermiddagen. Så ser planeringen ut just nu iallafall.

Idag har jag alltså bakat:

Bullar x4 (2x vanilj och 2x kanel)
Rulltårta x2
Havrekakor 100st

Nu finns det så det bör räcka med fikabröd iallafall och en punkt avklarad. Bilder på bakverken komer imorgon om tid ges.

Näst på listan står inbjudningskort m.m

Det blir mycket barnkalas i bloggen den här månaden som kommer!

Hur har er lördag (utanför köket) varit?

Barnfamiljer

Publicerad 2010-02-25 21:11:49 i Dekoration,

Nu i Mars 2010 kommer Lambi ut med ännu en kollektion, en kollektion riktad till barnfamiljer och framför allt barnen vilket jag ser som ett stort plus. Lambi Kids 

Visst finns det tillverkare som riktar sig mot barn på både gott och ont men vad det gäller det här så ser jag det bara som gott. Idag finns mest, om inte bara, design papper för vuxna. Det är vi vuxna som väljer toalettpapper/hushållspapper efter vad vi tycker om men kanske kan det faktiskt underlätta med lite roligare mer specifika papper för barnen?

Ett toalettbesök är inte alltid roligt för barnen. Det tar tid från lek, man måste anstränga sig och träna, man har ingenting att fokusera på osv. Med Lambi´s nya kollektion kommer barnen garanterar vilja träna och uppskatta toalettbesöken desto mer.
Lambi´s papper är alltid hygiensiska, miljövänliga och mjuka. Om du lägger märke till baksidan på förpackningen så ser du inte bara vad det innehåller utan små bilder som informerar oss om hur många lager, hur många rullar och till och med hur breda och långa bitarna är. Lambi har tänkt på allt.

Mina barn förälskade sig i är Lambi´s framtagna lilla lamm i plast vid namn "Lambiz". Det lilla lammet är CE märkt och går att färglägga. Färgerna går att ta bort i tvätten och är dessutom allergisäkra. För att få detta söta lilla lamm hem till sig ska man samla koder från kollektionen Lambi Kids. Mer om det hittar du på deras sida Lambi Kids

Man kan dessutom färglägga sitt eget lilla virituella lamm på sidan och jag var inte sen på att färglägga mitt och jag döpte honom till ”Fluff”. Min egen lilla barnvänliga miljö hjälte, Se ”Fluff” här, Designa ett lamm du med och du får gärna lägga in länken till ditt lamm så jag får se =0)

 

Den här kollektionen rekommenderar jag varmt till barnfamiljer. För stora och små med barnasinnet kvar.
Bilder: Lambi


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela