Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

En början...

Publicerad 2010-08-31 20:26:39 i Personligt,

...på något riktigt coolt!

Eftersom Oliwer har lite svårare för att koncentrera sig, tänka och koppla ihop snabba saker så tänkte jag att han skulle få leka ihop inlärningen av kordination genom StreetJazz.En inspirerande video =0)

Idag var första gången och han tyckte det var super roligt, när man ser att han har roligt så ser man också hur fort inlärningen sätter sig.  Barn som dansar för första gången och sätter ca 1 min av en låt i koregrafi på 30 minuter är rätt bra. Riktigt imponerad och det gläder mig att Oliwer gillade det, nu ger vi honom chansen att hitta en av såå många saker han är bra på ;0) Vi stöttar det med hull och hår!

Design i hemmet

Publicerad 2010-08-30 20:56:34 i Inredning,

Jag skriver väldigt mycket om mycket men i huvudsak så är det en inspirationsblogg inom alla dessa områden som ligger mig varmt om hjärtat. Är det inte inspiration om vad jag skapar, tecknar, renoverar eller liknande så blir det en hel del personliga inlägg för att pausa mellan allt.


Jag är, som för er följande bloggläsare, en kreativ person inom mångt och mycket. Kan jag skapa, förbättra och förändra så gör jag det och ett av dom stora intressen jag bär på är inredning. Det är ett perfekt sätt att skapa med alla dess medel såsom färg, form, kontraster, ljus och material för att skapa olika intryck och helheter.


Är det något jag själv slukar så är det inspiration och inom hemdesign så finns det oändligt och hela tiden så förändras och förnyas trenderna. Kanske är det därför mina renoveringsobjekt här hemma aldrig når sina slut…eller så är det något annat =0)


Har du någon extra nice design som du fastnat för, kanske har du en bild på hur du skulle vilja att ditt rum såg ut eller något i bilden du fastnat för som du vill ha som detalj i rummet? Dela gärna med dig och skulle det vara så att det din bild ramlar ner i min mail så lägger jag upp den i bloggen (se bara till att det är DIN bild). Skulle vara roligt att se vad ni gillar.

Framtiden

Publicerad 2010-08-30 19:21:39 i Personligt,

Just nu trivs jag med mitt liv, min vardag och allt det jag tar mig för. Jag ser bara möjligheter och hoppas dagligen på att jag får möjligheten till en fast inkomst inom det jag tagit mig för. Jag hjälper småföretagare med deras hemsidor och det är riktigt roligt att få skapa något som någon annan uppskattar, gillar och har nytta av. Det är en utmaning, ett intresse och oerhört roligt.

Trivs som fisken i vattnet när alla vardagens pusselbitar faktiskt går ihop med varandra för att någon av oss vuxna (mestadels jag) faktiskt kan få schemat att gå ihop. Jag arbetar, har tid med barnen som har behovet, hinner laga mat i tid, läsa läxor och kramas osv. Jag kan dessutom välja om jag vill fortsätta jobba på kvällen för att jag tycker att det är så kul, låter konstigt kanske men inte för mig ;0)


Efter Oliwer´s läxa idag så sprang familjen upp i klädaffären för att inhandla gymnastik kläder till Ängla, imorgon börjar nämligen det hon har sett fram emot länge. Gymnastiken!

Oliwer ser fram emot att testa StreetJazz, ska bli oerhört spännande att se om det är något som passar honom =0)

Nu börjar alla scheman och rulla men kalla mig en icke närvarande mamma när jag inte dyker upp på föräldrarmöten men jag måste faktiskt prioritera för det är inte bara arbete, barnens aktiviteter, läxor, matlagning, städning och annat som börjar utan jag har en period med grundkurs i ADHD som väntar och hoppas även att jag får möjligheten till den fotokurs och marknadsföringskurs som står på önskelistan.

Framtiden är för tillfället bara nyfiket spännande =0D


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela