Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Tjejfrukost och stora beslut

Publicerad 2009-09-30 09:17:41 i Personligt,

Igår började jag dagen (efter barnlämning) med att äta tjejfrukost med Johanna ("Handyman´s" Äldsta dotter sedan tidigare). Det händer allt för sällan men är lika trevligt varje gång ;0) Den här gången visade hon upp sin nya bil som hon köpte, en riktigt fräsch Toyota Yaris. Stödjer det köpet till 100%, den såg ut som ny. Fick åka med för första gången när hon körde och hon är riktigt duktig, kan dock inte riktigt skaka av mig känslan av att åren springer ikapp och förbi en ibland. Trodde jag hade all tid i världen innan "barnen" skulle ta körkort och nu sitter jag och åker med 19-åriga "Hanna".
Jag är snart där och det får ta den tid det tar.

Johanna är en förebild för så många yngre och jämnåriga, hade jag fått leva om mitt liv så hade jag garanterat försökt gå i samma fotspår som hon har förmågan att göra.
Hon har pluggat, tagit studenten, stadigt förhållande, husbygge, fast arbete, körkort, bil och förklarade sina framtidsplaner för mig igår.
Jag stöttar henne med allt jag kan och är stolt så jag kan spricka. Du är såå duktig tjejen ;0)

Efter att jag och Johanna tagit ikapp en hel del så hämtade jag Ängla och begav oss iväg till BUP för möte ang. Oliwer och diagnosen AD(H)D. Vi pratade massot och fick en massa tips och råd. Fler besök lär det bli. Efter mötet hämtade vi Oliwer på skolan och jag passade på att prata om skolbyte och diagnosen med honom, vilket jag kommer skriva mer om i mitt personliga rum (krävs användarnamn och lösen)

En underbar dag med stora beslut och diskussioner inför framtiden.

Hemligt

Publicerad 2009-09-28 20:18:22 i Teckning,

Idag har jag sett ut som ett stort gäspande ghost! Får jag inte sova mina 8 timmar blir jag allt annat än snabbtänkt och allt har idag resulterat i slowmotion.

I ateljén började jag med att sätta ihop min ram till oljemålningen som vara väntar på att få komma hem, längre än så kom jag inte. Den ligger fortfarande på lim torkning och väntar på att slipas, grundmålas och färgmålas =0D
Jag började under torktiden med mitt nya "konstverk", vilket dock är hemligt en tid framöver. Skillnaden med den här är att det finns en deadline på den. Skissen ser rätt okej ut, hade dock sett ännu bättre ut om jag varit piggelin idag. Ögonen blir lätt trötta när man inte har sovit och lyssnar man inte på dom så blir skiss och konstverk förstört så jag gav upp med grovskissen men den är okej ändå ;0)

Tids nog så får ni reda på vad det är, tro mig!

Smöra kan man göra

Publicerad 2009-09-28 20:11:17 i Personligt,

Jaha, då fick jag äta upp att jag glömt bort både "Handyman" och svärfars namnsdag!!! Jag kommer ha dåligt samvete till dagens datum nästa år =0( Finns det ingen påminnelsesida som ger ifrån sig ett enormt larm när det kommer en bemärkelsedag? Jag är i stort behov!! ;0)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att mina bemärkelse hjärnceller inte fungerade idag och grattar både min älskade sambo (som även är min livskamrat och bästa vän) och min käre svärfar (som är den bästa man kan tänka sig) på er gemensamma namnsdag!

Kände ni smöret i den?? =0D


Oliwer har "bytesdag" idag och sprider åter igen sin charm i vårt hus. Gud vad han växer på två veckor!! Om inte annat håret som inte är långt ifrån kortare page snart!

Nu när han skulle gå och lägga sig så frågade han:

Oliwer: "Mamma, måste jag gå till skolan imorgon?"
Mamma: "Japp, älskling"
Oliwer: "Kan jag inte sms:a kungen och be honom om att inga barn behöver gå i skolan?"
Mamma: "Du kan väl skicka ett brev för jag har inte kungens mobilnummer?"
Oliwer: "Så ska jag göra det!"

Vi får väl se om kungen får ett brev framöver ;0)


För övrigt saknar jag Sis, som förhoppningsvis är hemma från Grekland imorgon. Trodde faktiskt inte att det skulle kännas så tomt när hon skulle åka men när det inte är några sms, mms (som hon är mästare på) eller telefonsamtal som oftast bara är för sällskaps skull som kommer så blev det såå tyst och tomt.
Hoppas hon har haft en underbar resa med den hon älskar!
Sms:a nu, Sis!

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela