Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Mycket nu

Publicerad 2009-02-27 12:56:19 i Personligt,

Räkningar...igen!
Jag gillar att betala räkningarna annars men den här månaden suger det verkligen med vetskap om att båda barnen fyller år i Mars!
Det är presenterna, det är släktkalaset och sedan Oliwers barnkalas!
Puh =0(

Vi skulle åkt till Örebro i helgen och vi alla hade sett fram emot det, vi kände nog alla hur skönt det skulle bli att få komma iväg för en dag. Men nu blir det inte så =0(
Istället verkar det vara ishallen som gäller.

Hoppas att jag hinner med lite mer bloggning senare, känns som om det är rätt mycket just nu!

Oj, vilket positivt inlägg det blev =0)

Hur känner ni när det är löning och räkningar??

Follow Inas Dekor

Kökslådan behöver inte vara just kökslåda

Publicerad 2009-02-26 08:54:07 i Inredning,

Jag fann en, av många, användningsområden till mina gipskonsoller. Mina konsoller är dock lite större än dem på bilden (längst ner) men jag kan ju ha dem till alla stora böcker?? Jag vet faktiskt inte vart jag ska placera dem ännu. Dem är vackra med lite romerskt inslag.
Jag gillar det där med inspiration och det är inte alltid självklart att en tavla ska sitta på väggen med ett fotografi i eller en kökslåda verkligen ska fungera som kökslåda. Jag gillar att tänja på vad som är "normalt".

modling framed

Sådana här lister är tänkt till vårt hem men med känslan av att det skulle bli för mycket och det passar inte in i den typ av lägenhet vi har. Lågt till tak och sådan lister kan bli lite mättande av det goda. Men här är en underbar lösning som jag helt klart kommer att använda mig av för att få precis det inslag som jag vill ha.

tray into art

Min första tanke var: Underbar lösning!
Varför slänga det gamla när föremålet kan ha massa andra användningsområden?
Jag skulle personligen välja att ha denna lösning i barnens rum och varför inte utveckla den till anslagstavla om det ska vara en? Annars blir barnens teckningar väl inramade. Barnen samlar på kottar, stenar, pinnar osv. Gör ett konstverk med tillhörande material liggandes på hyllplanet!

bookend cornice

Här har vi bilden jag talade om innan, konsollerna.

Foto: Bettter Homes and Gardens

Follow Inas Dekor

Inspiration inför sommaren 2009

Publicerad 2009-02-25 20:24:49 i Inredning,

Snart är våren här och då är det dags att sätta sina fröer, plantera om sina krukväxter, skapa vackra blomsterlådor och rabatter, ta fram trädgårdsmöblerna och dess tillbehör.
Det blir mer och mer vanligt att vara hemma på semestern, man kan skapa sig sin egen oas på baksidan för att sedan trivas som bäst.
Jag vill tipsa om Rum & Trädgård 2009, mässan som går av stapeln med början den 5 Mars kl. 12:00 där man finner allt från florister, pooler, möbler, växter, textiler (samt Bo Rappne från TV4:as Äntligen Hemma med flera) och allt annat man kan behöva till sommaren 2009. ;0)


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela