Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Gott nytt år till er alla!

Publicerad 2009-12-30 22:54:01 i Allmänt,

Nu är det nya året snart här och det är med glädje som jag ser fram emot det, känns som om det verkligen är ett nytt år med nya större möjligheter på något sätt.

Jag vill tacka alla besökare för alla besök, kommentarer och mail som gör det värt att fortsätta blogga, bloggen har funnits i precis två år den 10:e januari och 2010 vill jag ska bli ännu bättre.

Kul att gamla besökare återkommer (till och med dom som varit med från starten) samt att nya besökare hittar hit för att stanna!
Det största fyrverkeriet för er imorgon natt.

Jag vill även tacka alla företag som gör det möjligt för mig att inspirera mina besökare med deras fantastiska och inspirerande produkter och bilder.
Era produkter är unika och skulle inte finnas i bloggen om det inte vore så ;0)
Ett gyllene fyrverkeri till er alla imorgon natt.

Jag vill även tacka mina nära och kära som finner intresse i mitt bloggande, stödet behövs alltid. Tack för att ni finns!

Nu avslutar jag med att önska er ett riktigt gott nytt år!
Låt 2010 bli ännu bättre än det underbara 2009 som vi lämnar bakom oss!

Nytt år - Nya Mål

Publicerad 2009-12-30 22:49:30 i Personligt,

Jag har både nått och förlorat mål under 2009. Både gott och ont har det varit men jag tror att goda sidan vinner dock ändå. Jag har min familj och mina barn mår underbart så mer kan jag inte önska.

Jag gjorde ingen särskild lista över mina mål 2009 så jag kan inte riktigt stryka och uppdatera men jag tänkte faktiskt försöka göra en i år:

Mål jag ska uppnå under 2010:

- Få ett arbete som tillfredställer mina kreativa behov med möjlighet att fortfarande kunna finnas för Oliwer i den mån han behöver pga. diagnosen (inget lätt mål att nå men jag vet att det går efter att ha haft ett grymt arbete med kanonbra chef tidigare, synd att det är så svårt för arbetsgivare likväl arbetssökande idag)

- Söka konstfack och hoppas på goda nyheter

- Måla och skapa mer

- Arbeta mer med Snubbeltråden och skaffa mig mer kunskap om ADHD. Försöka ändra den negativa synen på bokstäverna och informera så pass att det ger förståelse.

- Regelbunden träning/promenader

- Skaffa mig mer fotokunskaper

- En egen ateljé i hemmamiljö

Julen -09

Publicerad 2009-12-30 22:13:36 i Personligt,

Julen är barnens högtid här har vi några enstaka bilder från vår jul ;0)


Ängla & Oliwer


I väntan på Tomten


Tomten kommer


Tomten var en succé i år. Tänk att man kan sadla om från militär i Afganistan till Tomte på julafton ;0) Ska du byta yrke?? Du gjorde det kanon bra Santa ;0)


Jepps & "Handyman" målar egna muggar tillsammans med Ängla. Det var en stund med trevlig koncentration =0)


Juldagen gav oss alla barn samlade under samma tak =0)


"Handymans" alla döttrar. Goa Erika, söta Johanna och lilla Ängla


"Handymans" son Joakim

Utöver dom så var farmor och farfar samt Johannas sambo Erik med och firade jul.
Tack för en fin dag!!Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela