Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Valborg med sexigt goda grillspett

Publicerad 2009-04-30 20:31:15 i Personligt,

Valborgsmässoafton har varit underbart mysig!

På dagen fick jag möjligheten att övningsköra (lektion nr 5 om jag inte räknar helt fel, börjar tappa räkningen snart) så jag körde hela vägen till Enköping. Till och med in i orten, dock inte kärnan av det hela utan bara en liten bit in men jag fick ta en korsning eller två där inne =)
Det gick faktiskt ganska bra och landsvägen klart bättre än förra gången.

Barnvagnen är nu i lillasysters händer tills den ska åka buss till sin nya lilla bebis. Passade på att lämna den när jag ändå hade vägarna förbi.

När vi hämtat Ängla så avslöjade vi att vi skulle grilla och i väntan på maten så passade jag och Ängla på att mysa en liten stund.

Så go hon är!
Ibland får hennes gos ådra en kick och bara måste vara nära och det är ju så mysigt. Man känner verkligen hur mycket man betyder för henne.
Oliwer är precis likadan men det är lite känsligare när det är polare i närheten, man kan ju inte gosa med mamma när man ska vara cool.
Det struntade han överraskande i när jag varit på möte i skolan igår och kramarna jag fick var så varma.

Känner att bloggen börjar bli lite mammablogg snart, men det kommer komma inspiration om alla andra kategorier. Jag lovar!

Tillbaka till valborg:

När goset var över så satt hon och pappa "Handyman" och gjorde sina grillspett.
Jag älskar att studer mina nära och kära på avstånd ibland, som mamma är man ju mest mitt upp i allt och hinner inte få perspektiv på allt.
Jag försökte fånga lite perspektiv när dom skapade sina efterlängtade spett.

Gott och mysigt!

Hur har er valborg varit?
Hoppas den har varit bra!


Foto: "Handyman" & Karolina Jonsson - inasdekor.blogg.se

Prinsessa med kväljningar

Publicerad 2009-04-30 09:03:53 i Personligt,

Solen skiner och så gjorde Ängla imorse också.
Hade hon fått som hon velat så hade det struttat en rosa liten prinsessa, med rosa klackskor kombinerat med rosa nagellack på den vänstra handen och lila på den högra, till dagis. Prinsesskronan är dock ingen sådan där liten silvrig, plastig leksaks tiara utan mer en marknadsföringsprodukt för nya Törnrosa filmen, av papp.

När hon stod bredvid mig framför spegeln, precis som varje morgon, i full färd med att sminka sig så gick det lite snett med läppglansen. Prinsessan vänder sig om sträcker ut tungan och gör någon mer eller mindre kväljning som inte känns långt ifrån en kräka.
Dom där kväljningarna smittar lite känner jag och får koncentrera mig för att inte se likadan ut.
Dom kommande minutrarna efter det så rinner det konstant vatten in i Änglas mun och hon konstaterar både hemma och senare på dagis att läppglans inte är så gott.

"Handyman" säger ofta att vi är grymt lika, att han verkligen fick en lite mini Ina på alla sätt och vis. Själv har jag haft lite svårt att se det men det kommer mer och mer saker som verklikgen är jag.
Morgonstunden framför spegeln är en av dessa, då har Ängla hängt upp sin lilla rosa "Bratz" sminkväska på kroken bredvid min och när jag "rullar" ner min så den vecklas ut till någon mindre variant av verktygsväska i palett form så öppnar hon sin så den hänger på ena lilla handtaget och hon ser det som återstår av innehållet.
Det gick ju en hel del redan på julafton.
Hennes palett står för valörerna rosa & lila!

Nu är det dags att fortsätta jobba och snart ska jag åka till en lokal sajt för att arbeta där.

Grym, grön & stört skön

Publicerad 2009-04-29 19:59:20 i Personligt,

Idag var jag på utvecklings samtal i Oliwers skola och han har förbättrats och mognat inom en massa områden. Han är stor min kille.

Det har varit många barn som tidigare inte trott att jag är han mamma, dels för att jag verkar se yngre ut än vad jag egentligen är samt att han snart har vuxit ikapp mig.
Är det något vi delar nu så är det skostorlek och självklart blev jag avis när han drog upp sina niceiga adidas skor ur födelsedagspresenten men det finns andra fördelar såsom mina gamla inlines som är näst intill oanvända.
Jag köpte ett par K2 innan jag väntade Oliwer och valde att inte åka i början av graviditeten och sen har höften och jag inte varit vidare vänner förrän nu.

Tänk vad tiden har gått fort. Min son använder mina inlines som jag en gång hade ensamrätt på =)
Roligt!

Där sprang han min bandy-kille, i full färd med att kämpa sitt lag vidare i skolans bandy tunering. Där satt den, inom loppet av några sekunder så gjorde han ett grymt mål som fick vännerna och hejarklacken att jubla.

Kan jag vara annat än stolt?
Jag får uppleva världens alla godbitar, minnen med mina barn!

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela