Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Modern eller Chabby chick??

Publicerad 2008-09-30 09:56:41 i Blommor,

Igår var det totalt torrt i den här bloggen =D

Som vanligt var jag nere i ateljén (känns som om jag alltid skriver om det) där jag målade första lagret vitt på den gamla brudkistan och lagade, slipade och spacklade det tillhörande locket.
Ängeln kunde dock inte få komma hem eftersom det saknades häftklamrar för att fästa tavlan i ramen, den kommer hem på fredag.

Pilates på måndagen och idag, tar yogan på torsdag tror jag.

Idag har jag varit på ett möte och jobbar fortfarande bakom kulisserna på jobbet, hoppas att alla sidor snart ska vara klara för att publiceras och att allt annat roligt för oss besökare dyker upp ;0)

Jag har tyvärr inga bilder att dela med mig av just nu men efter önskemål  så får göra mitt bästa för att inspirera i höstens tecken för både inom- och utomhus.
Jag väljer att hämta inspiration om höstens krukor, tar vintage/ Chabby Chick krukorna nu och modernare senare ;0)

Är du modern eller Chabby Chick?

images/uploads/spara_forvara/zinklador1.jpg


images/uploads/korgar_hinkar/trakorgar_1.jpg

Foto & produkter från Broarne.se 


Foto & Produkter från Bloomingville

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela