Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Modern eller Chabby chick??

Publicerad 2008-09-30 09:56:41 i Blommor,

Igår var det totalt torrt i den här bloggen =D

Som vanligt var jag nere i ateljén (känns som om jag alltid skriver om det) där jag målade första lagret vitt på den gamla brudkistan och lagade, slipade och spacklade det tillhörande locket.
Ängeln kunde dock inte få komma hem eftersom det saknades häftklamrar för att fästa tavlan i ramen, den kommer hem på fredag.

Pilates på måndagen och idag, tar yogan på torsdag tror jag.

Idag har jag varit på ett möte och jobbar fortfarande bakom kulisserna på jobbet, hoppas att alla sidor snart ska vara klara för att publiceras och att allt annat roligt för oss besökare dyker upp ;0)

Jag har tyvärr inga bilder att dela med mig av just nu men efter önskemål  så får göra mitt bästa för att inspirera i höstens tecken för både inom- och utomhus.
Jag väljer att hämta inspiration om höstens krukor, tar vintage/ Chabby Chick krukorna nu och modernare senare ;0)

Är du modern eller Chabby Chick?

images/uploads/spara_forvara/zinklador1.jpg


images/uploads/korgar_hinkar/trakorgar_1.jpg

Foto & produkter från Broarne.se 


Foto & Produkter från Bloomingville

Lördag

Publicerad 2008-09-27 19:36:21 i Allmänt,

Det har varit en lördag i arbetets tecken (känns som om det är det enda jag bloggar om =0D )
 
Har även haft "Handyman´s" släkting på besök för att se varför laptopen inte får kontakt med routern, det visade sig att vi måste köpa en "stick" för att få det att fungera, någonting i datorn är nämligen trasigt =0( Men det fanns ju lösningar på det med.

Vad det gäller alla intressen så har jag inte haft tid att inspirera varken er eller mig själv =0( men jag hoppas den perioden snart är över.
Kom på att jag missat denna månads Magazine och ber om ursäkt för det men så fort jag hinner så kommer Oktober Magazinet ;0)

Vad vill du se i bloggen i Oktober?
Vad tycker du om att jag flyttat det bröllopsrelaterade till Bloggen på
Bröllopslycka.se?? Bra eller dåligt?

Hoppas även snart få tid till att uppdatera både design och banners på sidan (jag önskar mig mer tid av tomten i år =0D ) tills vidare hittar ni alla företag som visats och visas här .

Kreativitet och skapande

Publicerad 2008-09-26 12:03:44 i Teckning,

Fredag och räkningarna har fått vingar för att bege sig till sina ägare men en stor påse guld.
Tänk om guldet någon gång kunde få stanna!

Idag är den kreativa dagen, precis som alla andra dagar!

Har vatit i ateljén och målat, spacklat och fixat.
Ängeln är fädig med ram och allt, eller ramen ska bara fästas nu.
Jag ville så gärna ta kort på den för att lägga ut den här men jag var tvungen att hålla mig, ni får inte se den förrän den är helt färdig och i en annan miljö än ateljén. ;0)
På Måndag kommer den hem!
Jag vet dock inte om jag ska behålla den, vet inte riktigt vart jag skulle placera den i sådana fall, passar kanske i Änglas rum.
Men det känns konstigt. Den har blivit en del av mig men ändå så kanske någon annan uppskattar den mer och då känns det tråkigt att den inte kommer till sin rätt. Jag vill att min ängel ska ha sin rätta ägare.

Den gamla brudkistan är spacklad och grundad och locket lagas.
Ser resultat för varje gång.

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela