Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Torrblogg

Publicerad 2008-01-31 21:25:39 i Personligt,

jepp!!!
I alla fall vad det gäller inredning och blomsterbinderi...jag har inte sökt någon inspiration än utan koncentrerar mig på ett inlägg som kommer på Lördag...väldigt speciellt sådant ;0)
Sen har jag en hel del planerande inför min och mina vänners årliga tjejkväll, vi har så fullt upp i våra liv så vi har lagt tjejkvällen som tradition i februari. Att det blev just i februari var en tillfällighet, det var jag och en till av oss nu 4 som alltid "kryssade" för att ta vara på lite tid tillsammans i en annan miljö, för att komma i kapp med uppdateringen av våra respektive liv.
 Förra året blev vi fyra (fet varning av sex and the city tror jag =D) i år blir vi fler men förhoppningsvis så utökas det iallafall till 5 "stammisar"
EN GÅNG OM ÅRET!!!
Tjejkvällen omfattar = Shopping med 2 eller fler deltagare, gemensam matlagning med delade inköpta varor, gemensam underhållning, den traditionellt packade toaletten när det är dags att göra sig i ordning, locktänger, plattänger, mascaror, hårspray och en rensning i garderoben eller i väskorna som medtagits proppade med allt som kan vara bra att ha, humor på högsta nivå som ger magmusklerna en fitnessrunda dem inte varit på på länge, bilen är bokad sedan långt innan och allt är planerat in i minsta detalj ( lite jönssonligan över oss oxå känner jag ), utekvällen innebär inget flirtande utan bara rent och skärt omhändertagande av den korta tid vår vänskap får vara på ON och vi har roligt TILLSAMMANS!

Jag längtar =P
Nu ska jag kolla efter något att ha när den dagen kommer, hoppas jag hittar något! Kan ju alltid be Mode Maggan om råd ;0)

Hur ofta har ni kvalitets tid med era vänner??

Godmorgon

Publicerad 2008-01-31 07:53:38 i Allmänt,

image55

Idag har jag en hel del möten att ta itu med vilket kommer ta upp min tid hela dagen i stort sätt....

Sex and the City

Publicerad 2008-01-30 20:25:33 i Personligt,

image53


Nu har jag klarat av hela 1:a, 2:a & 3:e säsongen av den lyx jag unnat mig, tv-serien Sex and the City i box form.
Jag ringde lillasyster (ägare till den) för att tala om att jag inte har några skivor kvar men att jag är rätt "mätt" som det är just nu, det är ingen brådska att påbörja dem tre resterande säsongerna. 
Det blev lite för mycket kaka på kaka, vill längta lite och suktas ;0)
Får väl se hur länge jag kan hålla mig innan jag åker och hämtar resterande innehållet i boxen =D

Vet inte varför den är så bra??!!

Ser du den och i så fall varför tycker du Sex and the City är bra?
(upp med diskussion nu)
 

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela