Inas Dekor

"Små ting skapar helhet"

Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete....inget för mig!

Publicerad 2008-08-31 21:04:03 i Personligt,

Sitter fortfarande i myskläder när klockan börjar närma sig natti dags, jag har fortsatt med min höstrensning i köket och tar det pö om pö men väldigt ingående. Varje skåp rensas och skuras för att sedan få mer plats, luft och utrymme.
Nu slipper jag leta efter saker.
Tänk vad man samlar på sig under åren och vi har bara börjat våran behovsförändring. Behov är det! Kläderna behöver mer strukturerat upplägg, sovrummet ska byggas upp och jag behöver ett "kontor" för att kunna arbeta i frid och organiserat.
Hela hemmet har sina små reparerings- och uppstruktureringsbehov, men vi får ta lite i taget. Rom byggdes inte på en dag =D
Stackars "Handyman" satte igång att bygga om minirummet för att jag (efter ett smärre spuck) klagade över att jag ockuperat det sällskapliga köket med arbets saker och därmed skapat ett större kontor men väsen och avbrott och verkligen behöver mitt space (vilket jag verkligen behöver)

Stackarn, men han är jätte duktig.
Säg inget men han ska få blommor imorgon ;0)

Nu ska jag ta det sista och sen göra kväll!

Go natt, vi ses imorgon! 

Mimou min mimou

Publicerad 2008-08-29 13:09:39 i Inredning,

Tänk dig att vakna upp i den här sängen med den här utsikten med dessa sängkläder från Mimou.....Ahhh, vill!För att sedan avnjuta en underbar frukost med ingredienser i omgivningen även dem från Mimou....Ah, jag vill!För att sedan inspireras ännu mer av inredningsartiklar från Mimou....hela dagen!

Full Fredag

Publicerad 2008-08-29 12:05:14 i Teckning,

Lunchen ligger stadigt i magen, en ost/skink toast med massor av grönsaker..
Känner att jag fått i mig en nyttig lunch =D
Det var "Handyman" som ringde och undrade om vi skulle luncha ihop för en gångs skull =)

Passade även på att springa in och prova alla möjliga concealer för att slippa röra runt i kanterna på min gamla, håller mig till samma märke men med en annan utformning, håller dessutom 24X7 om det nu skulle vara så att man aldrig vill tvätta bort den ;0D
Varför ens uttala sig om att den håller så pass när man som normalt känner att man helst av allt vill bli av med sminket så fort man vet att man inte ska ut igen.

Förmiddagen har bestått av måleri, jag har nämligen målat min gamla ram jag hittade på second hand för en tia.
Hoppas att det är sista lagret på måndag för att sedan kunna slipa bort lite, låter inte helt rimligt men jag vill att den ska se lite shabby chick ut.

Ängeln väntar på sin profilram som förhoppningsvis köps in idag eller någon gång under helgen, båda projekten börjar närma sig sitt slut men ni får vänta på bilder tills dem är klara ;0)

Nu ska jag jobba lite idiell övertid innan jag ska iväg på ett möte.

ha en fortsatt trevlig Fredag och gör inget som jag inte skull gjort ;0)

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ina

Jag är mamma, utbildad florist, arbetat som dekoratör. Jag är en fd. webadministratör på bröllopslycka.se men arbetar nu som webadministratör, dekoratör, "företagsprofilerare" och marknadsföringsassistent på ett företag inom profil- och presentreklam. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för att jag får möjligheten att göra det. Min familj är mitt allt och ingenting annat prioriteras högre än den. Därav mycket vardagstugg i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

ArkivPrenumerera och dela